Svetovanje za pare z BEAM metodo
90 minut

BEAM metoda je pisana na kožo osebam, ki jim odgovarja aktiven pristop, želijo hitre spremembe in nočejo delati na silo. Želijo razumeti in spremembe narediti na podlagi razumevanja in želje in ne na silo in pod pritiskom neustreznosti in krivde.

Paru omogoča uvid v situacijo, lažje razumevanje drugega in sebe. Odnos gradita na osnovi zaupanja in povezave.

100,00

Hvala, ker delite 💖

Email
Facebook
WhatsApp
Twitter

Tehnična navodila Svetovanje za pare z BEAM metodo

 

Svetovanje za pare z BEAM metodo poteka online po ZOOM videoklicu ali katerikoli drugi spletni aplikaciji. Prednosti so večja fleksibilnost, prihranek pri času in bencinu in izogneta se stresu zaradi vožnje domov. Stres zniža tolerančni prag in zato hitreje prideta nazaj v isti način razmišljanja in delovanja. Če sta doma, ob koncu lahko v miru predelata vtise, posedita v tišini in ustvarjata zaupanje …

  1. Če kolebate, ali je Svetovanja za pare z BEAM metoda primerna za vas, vam ponujam 20 minut brezplačnega pogovora, da vam po najboljših močeh odgovorim na vaša vprašanja. Po kontaktnem obrazcu sporočite okviren dan in uro, kdaj želite prvo svetovanje. Delam od ponedeljka do petka. Izberete lahko termin od 10.00 do 12.00 in od 17.30 do 22.00.
  2. Po nakupu Svetovanje za pare z BEAM metodo po elektronski pošti ali kontaktnem obrazcu sporočite okviren dan in uro, kdaj želite prvo svetovanje. Delam od ponedeljka do petka. Izberete lahko termin od 10.00 do 12.00 in od 17.30 do 22.00.
  3. Do dogovorjenega termina mi lahko pošljete opis osnovnega problema.

V prvem srečanju opredelimo osnovni problem in določimo strategijo sprememb. BEAM metoda omogoča, da je proces ponovne povezave hiter, varen in učinkovit. Primeren je za pare, ki se želijo v razmerju močneje povezati, se naučiti prisluhniti in slišati drug drugega, si biti v oporo in skupaj graditi zdravo jedro ljubezenskega in partnerskega razmerja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Svetovanje za pare z BEAM metodo
90 minut”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Skupina