Knjiga – priročnik Osem moških, zakaj pa ne?

Knjiga, ki marsikaj pojasni, razjasni in spremeni. Preprosto, treba jo je prebrati.

Original price was: €19,50.Current price is: €15,60.

Hvala, ker delite 💖

Email
Facebook
WhatsApp
Twitter

Knjiga je edinstven priročnik z navodili, ki obravnava tematiko samskosti pri sodobni ženski. Nastal je kot posledica razumske, čustvene in energijske obravnave, kjer so ženske po letih samskosti ali neustreznih partnerstvih spoznale moškega za svoje telo, srce in dušo.

Navzven uspešne, zadovoljne in srečne, za zaprtimi vrati osamljene, ponižane, zavržene, spregledane. V knjigi je razloženo, kakšne težave nastopijo in kako jih lahko odpravimo, če glava, srce in duša niso uravnotežene. Po Maslowu je osamljenost na tretjem mestu lestvice potreb. Zahteva po uresničitvi te potrebe sproži delovanje, da bo tej potrebi čim hitreje ugodeno. Dlje časa trajajoč občutek osamljenosti je za naše telo, psihično in čustveno področje izredno razdiralno.

Če glava, razum ne najdeta hitro rešitve, pride na površje um z nekontroliranimi mislimi, stavki izkušnjami, prepričanji… o tem, kako moramo spustiti kriterije, kako je za vsako ceno potrebno dobiti partnerja, pa kakršen koli že je. Srce neskončno hrepeni po ljubezni in s pomočjo uma ustvari iz precej neprimernega moškega, ki se je slučajno znašel v bližini, dovolj dobrega, če ne idealnega bodočega partnerja. Če se ne odmakne dovolj zgodaj, lahko končata v razmerju, kjer drug drugega spreminjata, se prepirata, sta oba nesrečna, ne moreta biti ne skupaj in ne narazen. Če se mu uspe umakniti in izginiti, v umu ženske nastane nova misel, da ni dovolj dobra in se s tem še poslabša njena samopodoba, na področju srca nastane še večje hrepenenje in na področju duše nastanejo nove lovke, kavlji in energije, ki so še bolj odbijajoče.

V knjigi so ti mehanizmi razloženi, opisane in razložene so rešitve. S kontrolo uma se obvladuje pogubne scenarije v glavi, prepoznati je potrebno neustrezna prepričanja, se osvoboditi krivde, ki je ovira pri mnogih odločitvah in se prenehati zapletati v odnose, ki le še bolj ranijo. Ko ženska izboljša svojo samopodobo, ko ugotovi, kaj sploh želi, ko čuti in se prepriča, da je moških dovolj, se na njenem ljubezenskem področju začne premikati v željeno smer. Razumeti, uskladiti, čutiti in sprostiti mora svojo glavo, srce in dušo.

Šele ko je osvobojena osamljenosti, strahu, manjvrednosti, lahko svobodno ljubi. V partnerstvo vstopi zato, ker želi in ne zato, ker jo v to sili neobvladljiv grozljiv občutek osamljenosti. Umirjena je ob zavedanju, da ji je partner pomemben in je ona pomembna njemu, je sposobna ljubiti in sprejemati ljubezen in je sposobna čutiti spoštovanje in spoštovati partnerja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Knjiga – priročnik Osem moških, zakaj pa ne?”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Skupina

Morda vam bo prav tako všeč…