Svetovanje z BEAM metodo
45 minut

BEAM metoda je pisana na kožo osebam, ki jim odgovarja aktiven pristop, želijo hitre spremembe in nočejo delati na silo, ampak želijo biti uglašene s svojo notranjostjo, s svojim notranjim glasom, s svojim bistvom.

Tako vesela sem, da gre dejansko res za preprosto metodo, ki deluje. Škoda, da nas tega ne učijo že kot otroke. Očitno je ta metoda pisana name. Upam, da je pisana na večino ljudi. Želim si, da bi čim več ljudi začutilo, kako preprosta je in da deluje. Vesela sem, da sem sama to začutila.

45,00

Hvala, ker delite 💖

Email
Facebook
WhatsApp
Twitter

Tehnična navodila Svetovanje z BEAM metodo

 

Svetovanje z BEAM metodo poteka on – line po ZOOM videoklicu ali katerikoli drugi spletni aplikaciji. Prednosti so večja fleksibilnost, prihranek pri času in bencinu in namesto stresa z vožnjo domov na koncu lahko poležite kolikor vam paše. S tem podaljšate proces samoregeneracije, ki se aktivira med vizualizacijo.

 

  1. Če kolebate, ali je BEAM metoda primerna za vas, vam ponujam 20 minut brezplačnega pogovora, da vam po najboljših močeh odgovorim na vaša vprašanja. Po kontaktnem obrazcu sporočite okviren dan in uro, kdaj želite prvo svetovanje. Delam od ponedeljka do petka. Izberete lahko termin od 10.00 do 12.00 in od 17.30 do 22.00.
  2. Po nakupu Svetovanje z BEAM metodo po elektronski pošti ali kontaktnem obrazcu sporočite okviren dan in uro, kdaj želite prvo svetovanje. Delam od ponedeljka do petka. Izberete lahko termin od 10.00 do 12.00 in od 17.30 do 22.00.
  3. Do dogovorjenega termina mi lahko pošljete opis osnovnega problema, saj s tem skrajšava pogovor in je več časa za aktivno delo, ki prinaša rezultate.

Da boste lažje vizualizirali in sledili postopku priporočam, da sedite tako, da lahko naslonite glavo na naslon. Računalnik, tablica oz. telefon naj bo stabilno postavljen. Ves čas aktivno sodelujete, se počutite varno in imate nadzor nad vizualizacijo. Prvo uro začneva krepiti notranjo varnost in notranjo moč. Ob sebi imejte robčke, saj je na trenutke lahko težko. Proces vodim tako, da težki trenutki čimprej minejo. Na koncu boste lahko utrujeni. Če imate možnost, na koncu poležite vsaj nekaj minut. Priporočam, da spijete malo več vode kot običajno.

 

Druga ura:

Navadno sta potrebni dve uri v razmaku 7 do 10 dni, da gremo čez ves postopek. Med enim in drugim srečanjem boste vadili vizualizacijo po navodilih s tem boste izboljšali počutje. V teh dveh urah uspemo vzpostaviti samodejne procese, ki jih vi po osvojitvi BEAM metode po potrebi aktivirate v petih sekundah.

 

Nadaljevanje:

Po dveh urah se pogovoriva in oceniva rezultate. Narediva načrt za naprej. Vi poveste, kako hitro želite napredovati. Najdaljši priporočljiv čas med enim in drugim srečanjem je dva tedna in z resnim pristopom(resen pristop pomeni, da si postanete pomembni. Spremljate svoja občutja in sproti odpravljate vse, kar povzroča nelagodje, stisko, viharje, sproti odpravljate jezo in situacijo poskušate pogledati iz več zornih kotov …) je dovolj 30 minutno srečanje.

 

Proces je zaradi nejasnosti reagiranja na vizualizacijo odsvetovan ljudem s psihotično motnjo, oz. prividi in/ali prisluhi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Svetovanje z BEAM metodo
45 minut”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Skupina