Naročanje na novice

Dnevno smo bombardirani z nešteto novicami in največkrat ne po lastni želji. Z vami želim deliti dobro izkušnjo obveščanja s čim manj vsiljivosti, zato sem se odločila, da vam okvirno opišem, kaj lahko pričakujete.

Novice po e-pošti bom pošiljala dvakrat mesečno. Obvestila vas bom o novostih zadnjih 14 dni. Tako boste lahko na hitro preleteli in ugotovili, ali ste na spletni strani kaj spregledali oz. ali želite kaj še enkrat pogledati ali prebrati.

Izjemoma bom kratka in ciljana obvestila pošiljala pred dogodki, da vas na hitro spomnim. Na ta način vam ni treba pretirano misliti in si beležiti in v naslovu bo jasno sporočilo, o čem teče beseda v mailu.

Vesela bom vaših ocen, komentarjev, povratnih informacij, popravkov … Zaupajte mi, kaj si želite in kaj vam ni všeč in vam bom prisluhnila. Ne znam brati misli, znam pa slišati. Prilagodila se bom po najboljših močeh, včasih prvič ne rata, ampak slej ko prej pa 😊
 

Pomembni ste, vredni ste in jaz sem tista, ki mora najti način, ki je vam pisan na kožo in ne obratno. To pa lahko naredim le tako, da mi zaupate, kaj hočete, pričakujete, rabite, si želite. Slišim vas.

In končno, kadarkoli se lahko od novic odjavite 🙃
Vredna si
Author picture

Draga vredna in pomembna,

slišana si.

Ali veš, da si čudovita?
Ali veš, da si dovolj dobra?
Ali veš, da je to dovolj?

Pojdiva drugače.

Če bi gledala film svojega življenja kot nepristranski opazovalec, bi rekla:
“To žensko občudujem. Vredna, pametna, sposobna, dovolj dobra, pomembna …”

To si TI. Rada bi, da vidiš sebe v pravi luči. Vredna si, zato ker si. Slišana si. Pomembna si. Si čudež življenja in svet brez tebe ne bi bil popoln.

Nesi to sporočilo dalje. Odnesi ga svoji prijateljici, sestri, znanki. Naj ve, da je tudi ona čudovita, da je čudež življenja.

Objem 🌻
Jana

Search
Zadnje objave

Čarobni odnos

FB skupina - nadgradnja knjige Čarobni odnos