8 moških – zakaj pa ne?

Knjiga je edinstven priročnik z navodili, ki obravnava tematiko samskosti pri sodobni ženski. Nastal je kot posledica razumske, čustvene in energijske obravnave, kjer so ženske po letih samskosti ali neustreznih partnerstvih spoznale moškega za svoje telo, srce in dušo.

Navzven uspešne, zadovoljne in srečne, za zaprtimi vrati osamljene, ponižane, zavržene, spregledane. V knjigi je razloženo, kakšne težave nastopijo in kako jih lahko odpravimo, če glava, srce in duša niso uravnotežene. Po Maslowu je osamljenost na tretjem mestu lestvice potreb. Zahteva po uresničitvi te potrebe sproži delovanje, da bo tej potrebi čim hitreje ugodeno. Dlje časa trajajoč občutek osamljenosti je za naše telo, psihično in čustveno področje izredno razdiralno.

Če glava, razum ne najdeta hitro rešitve, pride na površje um z nekontroliranimi mislimi, stavki izkušnjami, prepričanji… o tem, kako moramo spustiti kriterije, kako je za vsako ceno potrebno dobiti partnerja, pa kakršen koli že je. Srce neskončno hrepeni po ljubezni in s pomočjo uma ustvari iz precej neprimernega moškega, ki se je slučajno znašel v bližini, dovolj dobrega, če ne idealnega bodočega partnerja. Če se ne odmakne dovolj zgodaj, lahko končata v razmerju, kjer drug drugega spreminjata, se prepirata, sta oba nesrečna, ne moreta biti ne skupaj in ne narazen. Če se mu uspe umakniti in izginiti, v umu ženske nastane nova misel, da ni dovolj dobra in se s tem še poslabša njena samopodoba, na področju srca nastane še večje hrepenenje in na področju duše nastanejo nove lovke, kavlji in energije, ki so še bolj odbijajoče.

V knjigi so ti mehanizmi razloženi, opisane in razložene so rešitve. S kontrolo uma se obvladuje pogubne scenarije v glavi, prepoznati je potrebno neustrezna prepričanja, se osvoboditi krivde, ki je ovira pri mnogih odločitvah in se prenehati zapletati v odnose, ki le še bolj ranijo. Ko ženska izboljša svojo samopodobo, ko ugotovi, kaj sploh želi, ko čuti in se prepriča, da je moških dovolj, se na njenem ljubezenskem področju začne premikati v želeno smer. Razumeti, uskladiti, čutiti in sprostiti mora svojo glavo, srce in dušo.

Šele ko je osvobojena osamljenosti, strahu, manjvrednosti, lahko svobodno ljubi. V partnerstvo vstopi zato, ker želi in ne zato, ker jo v to sili neobvladljiv grozljiv občutek osamljenosti. Umirjena je ob zavedanju, da ji je partner pomemben in je ona pomembna njemu, je sposobna ljubiti in sprejemati ljubezen in je sposobna čutiti spoštovanje in spoštovati partnerja.

The book is a unique instructional manual that addresses the topic of being a single modern woman. It arose as a result of rational, emotional, and energetic treatment that enabled women to meet a man for their body, heart, and soul after years of being single or caught in bad relationships.

Many women seem successful, content and happy, but in reality feel lonely, humiliated, rejected and overlooked. The book explains what problems occur and how they can be solved when the mind, heart and soul are not balanced. According to Maslow, loneliness ranks third on the scale of needs. There is therefore a requirement to meet this need as soon as possible. A prolonged feeling of loneliness can be extremely destructive for our body, mental and emotional realm.

If the mind does not find a solution quickly uncontrolled thoughts and beliefs may surface… about how we must lower the criteria, how it is necessary to get a partner at any cost, in any shape. The heart yearns endlessly for love and may construct an ideal future partner even out of a rather unsuitable man – who just happened to be nearby and available. Such a couple can end up in a relationship where they quarrel, are both unhappy and try to change one another. If he withdraws and disappears, a new thought may arise in the woman’s mind that she is not good enough for anybody, her self-esteem worsens and an even greater longing in the heart is born.

In this book these mechanisms are explained and solutions to break out of the bad situation are described and explained. The Mind is trained to control destructive scenarios in the head, recognize damaging beliefs, get rid of unwarranted feelings of guilt, thereby avoiding getting entangled in bad relationships. When a woman improves her self-image and finds out what she really wants, she can begin moving in the right direction towards a partner who understands her, harmonizes her feelings and provides reassurance fot her heart and soul.

When a woman is free from loneliness, fear and feelings of inferiority, can she love freely. She enters a partnership because she really wants to and not because she forces herself into it out of horrible feelings of loneliness. She is calm knowing that her partner is important to her and she is important to him; she is able to love and accept love, and she is able to feel respect for and be respected by her partner.

Spoštovana gospa Jana,

najprej hvala za knjigo. Berem jo kot učbenik in zato zgleda, da ne prilezem nikamor, ampak meni daje veliko snovi za razmišljanje. Sem recimo na polovici.

Že po parih straneh sem postala grozno jezna na Vas. Kje ste bili z vsemi temi nasveti, mislimi, vsem skupaj leta nazaj, ko sem se smilila sama sebi (no, saj občasno se še, priznam)?!

To knjigo bi morala prebrati vsaka ženska, PREDEN se poda na “lov” za novim partnerjem. Ne bom rekla, da ga ne “lovim” tudi jaz, a zdaj bolj razumsko, bolj brez (pre)velikih pričakovanj. Ne, v resnici nisem jezna Vas, v resnici sem Vam globoko hvaležna za to knjigo.

Polnočni klub, v katerem ste sodelovali, sem gledala z zamudo in bil je prvi, ki sem ga gledala v celoti. Tudi to bi si morala ogledati vsaka ženska, ki ostane sama in bi si rada na novo zgradila neko skupnost.

Komentarji

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Hvala, ker delite 💖

Email
Facebook
WhatsApp
Twitter

Druge objave

Vredna si

Author picture

Draga vredna in pomembna,

slišana si.

Ali veš, da si čudovita?
Ali veš, da si dovolj dobra?
Ali veš, da je to dovolj?

Pojdiva drugače.

Če bi gledala film svojega življenja kot nepristranski opazovalec, bi rekla:
“To žensko občudujem. Vredna, pametna, sposobna, dovolj dobra, pomembna …”

To si TI. Rada bi, da vidiš sebe v pravi luči. Vredna si, zato ker si. Slišana si. Pomembna si. Si čudež življenja in svet brez tebe ne bi bil popoln.

Nesi to sporočilo dalje. Odnesi ga svoji prijateljici, sestri, znanki. Naj ve, da je tudi ona čudovita, da je čudež življenja.

Objem 🌻
Jana

Search

Hvala, ker delite 💖

Email
Facebook
WhatsApp
Twitter

Zadnje objave

Čarobni odnos

FB skupina - nadgradnja knjige Čarobni odnos