Čarobni odnos, 2. razširjena izdaja

Druga, razširjena izdaja s številnimi navodili in praktičnimi vajami.

Knjiga je uvrščena med terapevtske knjige v skupini Strategije preživetja v seriji publikacij Kam in kako po pomoč v duševni stiski.

To je knjiga o odnosu do sebe. Na poljuden način sem opisala procese, ki se dogajajo v vsakem izmed nas. Na svet in dogodke gledamo s svojimi očmi, zato imamo različna mnenja, poglede in rešitve.

Vedno izhajamo iz sebe.

To kar je v nas določa, kaj in kako bomo čutili, komunicirali, naredili ali se obnašali. Knjiga je razdeljena na dva dela.

V prvem delu sem razložila, od česa vse je odvisno naše razumevanje sebe in drugih ljudi, kaj nas je oblikovalo, na kaj lahko vplivamo in zakaj smo takšni, kot smo; srečni, nesrečni, obvladani, neobvladani, ljubeči … V odnosu drug na drugega vplivamo in se s tem spreminjamo.

V drugem delu sem opisala načine, kaj in kako lahko spremenimo, če želimo odnose spremeniti. Zavedanje uma in ega, védenje, kaj čutimo in kako se počutimo in kako to uskladiti, nam daje moč in zaupanje vase.

Prave odločitve so tiste, za katere se odločimo hladno razumsko in s katerimi se strinja srce.

Ko upoštevamo glas razuma, poslušamo glas srca in slišimo sporočilo duše, vemo, da smo na pravi poti k uravnoteženemu življenju.

Prednost in posebnost knjige je razlaga notranjih nezavednih procesov in učenje, kako jih obvladati. Neznanje povečuje strah.

Ljudje slišijo, da se morajo imeti radi, a ne vedo, kako to storiti.

Vedo, da ne reagirajo prav, a ne morejo reagirati drugače. Čutijo, da nekaj ni v redu v njihovem življenju, a ne vedo, kako naj to spremenijo. Vse bolj in bolj ji je strah in vse bolj in bolj so nemočni ali vse bolj in bolj jezni.

Znanje in razumevanje povečujeta moč. Ta knjiga daje moč. Razumeti sebe in imeti znanje, kako ukrotiti vihar v telesu, sta pogoja za harmonične odnose, zdravje in srečno življenje.

Vesolje se je iz moškega cikla prevesilo v ženski cikel.

Srčika moškega cikla je razum.

Zakon privlačnosti, kot je predstavljen v knjigi Skrivnost in Moč deluje iz glave; imeti nadzor, biti fokusiran in imeti cilj pred očmi.

Srčika ženskega cikla je srce.

Ljudje se vse bolj obračajo k svojemu srcu in delovati želijo iz srca. Srce deluje s svojo mehkobo in prepuščanjem.

Harmonija življenja je splet hladnega razuma, topline srca in ljubezni duše.

Komentarji

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Hvala, ker delite 💖

Email
Facebook
WhatsApp
Twitter

Druge objave

Vredna si

Author picture

Draga vredna in pomembna,

slišana si.

Ali veš, da si čudovita?
Ali veš, da si dovolj dobra?
Ali veš, da je to dovolj?

Pojdiva drugače.

Če bi gledala film svojega življenja kot nepristranski opazovalec, bi rekla:
“To žensko občudujem. Vredna, pametna, sposobna, dovolj dobra, pomembna …”

To si TI. Rada bi, da vidiš sebe v pravi luči. Vredna si, zato ker si. Slišana si. Pomembna si. Si čudež življenja in svet brez tebe ne bi bil popoln.

Nesi to sporočilo dalje. Odnesi ga svoji prijateljici, sestri, znanki. Naj ve, da je tudi ona čudovita, da je čudež življenja.

Objem 🌻
Jana

Search

Hvala, ker delite 💖

Email
Facebook
WhatsApp
Twitter

Zadnje objave

Čarobni odnos

FB skupina - nadgradnja knjige Čarobni odnos