Ljubezen ali lastninjenje

Dobila ga je, uspelo ji je, splačalo se ji je, ker je bogata, prišla je do otroka z želeno osebo in zanjo je to zadetek, terna …

Draga,

razumem vašo bolečino, jezo, žalost in številna vprašanja brez odgovorov.

Ali želite slišati, kako bo ona nesrečna? O njej ne bom pisala, ker imam informacije samo iz vaših sporočil. Na vsak način tako kot vam, tudi njej želim vse dobro.

Vaša prepričanja o moških so napačna. Moški niso nebogljena, neumna bitja, ki jih ženske cukamo sem in tja, se zanje borimo in na koncu zmaga tista, ki je bolj pretkana, bogatejša, mlajša, mamljivejša in ji ga zato uspe ujeti. S takšnim prepričanjem moških ne spoštujete in življenje vam na pot prinese moške, ki prepričanja potrdijo. Prepričanja hočejo biti potrjena. To je ena najmočnejših notranjih energij, ki večinoma premaga vse.

“Če ste prepričani, da imate prav, imate prav. Če ste prepričani, da se motite, imate tudi prav.«

Šele ko prepričanje spremenimo, pridejo v naše življenje drugačni ljudje in zgodijo se drugačni dogodki. Vsako prepričanje hoče potrditev. Zato nekateri ljudje srečujejo samo sitne, zagrenjene, hudobne, zlobne, opravljive ljudi, drugi pa prijetne, dobre, srečne … in drug drugemu se čudijo, kako je mogoče takšna razlika. S takšnim prepričanjem bo v vaše življenje prišel enak moški, samo obraz bo drug.

Imeti življenjskega sopotnika ali moža ni uspeh, zmaga, in takšna ženska ni boljša od samskih. S takšnim razmišljanje si delate precejšnjo škodo, saj vpliva na vašo samopodobo. V svojem nezavednem delu ste neuspešni, ste izviseli, niste dovolj dobri, ker ga je ujela druga. Ker ste močna in potrpežljiva ženska, boste to slabo samopodobo želeli izboljšati na napačen način. Ko se bo vaš ego malo potolažil, boste iskali novega moškega, ker želite tudi vi ZMAGATI. Želite pokazati svetu svojo trofejo. Želite občutek uspeha, da bi na FB-ju lahko pokazali slike z morja, sprehodov, na piknikih … Želite, da vam zavidajo. Kje je tu ljubezen?

Moški ni trofeja. Trofeje se obesi na zid in se občasno z njih obriše prah. Če nekaj let se jih odnese na podstreho, klet ali kontejner. Če je moški trofeja, bo za vas zanimiv samo tako dolgo, dokler boste imeli občutek, da vam ga okolica zavida. Kje je tu ljubezen?

Moškim ne zaupate, zato z njimi manipulirate. V tem primeru se sprašujete, kaj je druga naredila bolje od vas. Našli ste zadovoljujoč odgovor, da je bogatejša.

Ali si res želite moškega, ki je z vami zaradi bogastva? Vedno je nekje ženska, ki je mlajša, lepša, bolj duhovita, bolj spogledljiva, z lepšo zadnjico, daljšimi nogami, lepšimi lasmi, prijetnejšim smehom, boljšo kariero, bogatejša … naštevajte po želji.

Ali res želite naslednjih 30, 40, 50 let trepetati, kateri bo uspelo, da vam ga spelje? V tem primeru vam ostane samo samoten otok, pa še takrat ne boste sigurni, da katera ne priplava ravno k vama pod vajino palmo.

Moški je čudovito bitje s svojo voljo, željami, hrepenenji, odločnostjo, močjo … Začnite moškega spoštovati. Začnite moškemu zaupati.

Obrnite se vase. Postanite si pomembni.

Vsakokrat ko pogledate njun FB podarjate svoje življenje njima.

Vsakokrat, ko mislite nanju, pošiljate življenjsko energijo njima.

Vsakokrat, ko ne obvladate svojih misli, znižujete svojo samopodobo in se odcepljate od svoje duše.

Zakaj čas in energijo izgubljate zanju, namesto da bi ga posvetili sebi?  V preteklih mesecih ste ustvarili navado. Prva misel zjutraj je, kaj počneta, zadnja misel zvečer, zakaj mi ni uspelo. Nekontrolirano preverjate njun FB. Vse te energije so preplavile vaše telo in nimate več nadzora, ne morete drugače razmišljati in delovati.

Kaj bi svetovali hčeri, sestri, najboljši prijateljici, če bi se to dogajalo njej?

Na list papirja napišite, kaj od moškega pričakujete oz. želite. Napišite in potem se vprašajte, kaj od tega date sami sebi.

Želite, da vas ima rad. Koliko imate radi sami sebe, če si dovoljujete občutek poraza, ker je druga zmagala?

Želite, da vas osreči. Koliko osrečujete vi sebe, ko dovolite, da ego zahteva oglede njunega Fb-ja?

Hočete da vam drugi zavidajo. Zakaj potrebujete potrditve drugih ljudi? Kaj vam manjka? Zakaj ne čutite, da ste dovolj lepi, dobri, ustrezni, ljubeči? Zakaj ne greste potolažiti srca? Zakaj ne kontrolirate svojih misli?

Obrnite se vase in si postanite pomembni.

Ali je ta misel res koristna?

Ali je ta užaljenost koristna?

Od kod izvira?

Kako se pravzaprav počutim?

Zakaj se ne znam potolažiti?

Koliko časa bo še trajal ta masaker?

Zaslužite, vsaka ženska, si zasluži moškega, ob katerem se počuti ljubljeno, varno, srečno, sproščeno … Ampak dokler imate neustrezna prepričanja, takšen moški ni zanimiv, ga prezrete, spregledate, morda niti ne srečate, ker se energije odbijajo že na daleč.

V knjigi 8 moških – zakaj pa ne? je opisano, kako spoznate sebe, kako pridete do sebe, kako si postavljate vprašanja. Podarite čas sebi, svojemu srcu, svoji duši. Postavite ego na stranski tir. Naj tam cepeta. Postavljajte si vprašanja, razmišljajte o svojih prepričanjih, občutkih, spremljajte notranje odzive, mislite … Ne morete misliti preveč, edino premalo. Poiščite si pomoč, če ne zmorete sami, vprašajte se, ali je vredno.

Imamo samo danes in danes, ta trenutek določa, kje boste jutri, pojutrišnjem, čez pet let, kako se boste počutili, katere ljudi boste srečali. Zato težim, da spoznajte sebe, dajte si možnost. Dobili ste čudovito darilo, ker je drugi uspelo, zato to izkoristite. Ne odnese je vsaka tako poceni.

Jaz sem se potrudila za vas. Zdaj se potrudite še vi zase.

Objem, Jana

Si čudež življenja in svet brez tebe ne bi bil popoln.

Hvala, ker delite 💖

Email
Facebook
WhatsApp
Twitter

Komentarji

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Druge objave

Vredna si
Author picture

Draga vredna in pomembna,

slišana si.

Ali veš, da si čudovita?
Ali veš, da si dovolj dobra?
Ali veš, da je to dovolj?

Pojdiva drugače.

Če bi gledala film svojega življenja kot nepristranski opazovalec, bi rekla:
“To žensko občudujem. Vredna, pametna, sposobna, dovolj dobra, pomembna …”

To si TI. Rada bi, da vidiš sebe v pravi luči. Vredna si, zato ker si. Slišana si. Pomembna si. Si čudež življenja in svet brez tebe ne bi bil popoln.

Nesi to sporočilo dalje. Odnesi ga svoji prijateljici, sestri, znanki. Naj ve, da je tudi ona čudovita, da je čudež življenja.

Objem 🌻
Jana

Search

Hvala, ker delite 💖

Email
Facebook
WhatsApp
Twitter

Zadnje objave

Čarobni odnos

FB skupina - nadgradnja knjige Čarobni odnos