Skupina, delavnica

Začetni tečaj BEAM metode

Drage in vredne ženske, žene, partnerke, prijateljice ...

čutite, da je prišel čas, da vzamete vajeti življenja nazaj v svoje roke in naredite želeno spremembo v sebi?

Ste naveličani strahov, dvomov, zmede, neodločenosti in nezaupanja vase?

Si sami še ne znate pomagati, pa bi si radi?

Vas je strah ljudi? 

Se bojite, kaj bodo rekli?

Želite ugajati in se zato ves čas primerjate z drugimi?

Reagirate burno in vas nato razjeda občutek krivde?

Ali kar naprej premlevate vedno ene in iste stvari?

Mar ni že skrajni čas, da se nehate boriti, postavite meje in se naučite reči NE na pravi način, ki tudi deluje?

Mar ni že skrajni čas, da se nehate boriti, postavite meje in se naučite reči NE na pravi način, ki tudi deluje?

Če pozabljate nase na račun drugega, če ste zasvojeni z odnosi, če se vam zdi, da vas nihče ne razume, če imate težave v odnosu in ste pogosto v drami, je vaše življenje naporno. Morda ste celo žrtev prevarantov, narcisov in sociopatov, pa se tega niti ne zavedate. Če ste odraščali ali živite z alkoholikom, ste bili fizično, psihično in /ali spolno zlorabljeni, ste psihično izčrpani, utrujeni in izgorevate …

… potem je tečaj kot nalašč za vas!

Ni lepšega občutka, kot občutiti notranjo moč, varnost in vrednost.

Ne pozabljajte nase.

Postanite si pomembni.

BEAM METODA

je trenutno najenostavnejša, najhitrejša in najučinkovitejša metoda za samospoznavanje in notranje spremembe. Ko spoznamo sebe, spoznamo vzrok težav, potem to lahko spremenimo. Za to pa potrebujemo nekaj znanja in vaje.

NISTE KRIVI. NISTE.

Naučili se boste odpraviti:

STISKO

KRIVDO

STRAH

DEMONE

TESNOBO

NEMIR

RAZDRAŽLJIVOST

JEZO

SKRBI

ŽALOST

RAZOČARANJE

ZAMERE

NEZAUPANJE

UŽALJENOST

GLAVNI NAMEN TEČAJA*

Z BEAM metodo enostavno, hitro dvignete svoje razpoloženje, odpravite stres, preprečite morebitne konflikte, izboljšate odnose in poskrbite za svoje zdravje.

Trenutno leživa z možem v postelji oba s korono. Imava veliko časa za pogovor. In pred enim letom bi ta pogovor potekal tako, da bi si zmetala pod nos kup stvari, se obtoževala, predvsem jaz, in na koncu končala skregana, v tišini…

Danes se pogovarjava o skupnih načrtih za prihodnost, mene zanimajo stvari, ki se njemu dogajajo v službi (oziroma se potrudim, da ga poslušam, ker vem, da to rabi). Posledično mu lahko povem o mojih prigodah, katerim se skupaj nasmejeva. In se dejansko pogovarjava, ne prepirava.

To se seveda ni zgodilo čez noč in brez truda. Pri tem (in pri drugih težavah) mi je pomagala Jana. Brez nje zagotovo ne bi bilo tako, kot je sedaj. Še vedno ni idealno, kar sem tudi spoznala, da idealnosti, popolnosti, perfektnosti ni … Je le način kako stvari dojemaš ali na njih gledaš.

Skratka naučila me je, da sem se poglobila vase in se naučila odstraniti negativne energije, vzorce, potolažiti notranjega otroka in najti notranji mir. Predvsem pa me je naučila, kako naj se imam rada in sem sama s seboj. Še vedno dnevno delam na tem, in posledično so večino časa odnosi v družini boljši. 

Najprej sem si mislila, zakaj moram jaz nekaj spreminjat in delat, ampak sem kmalu ugotovila, da nekdo mora in je lažje, da sem to jaz, kot da možu razlagam in rečem naj on… Ni šans. In zato sem ga začela poslušat, mu povedala, da ga cenim, kar stori za najino družino (začela sem početi to, kar sem jaz želela od njega) in nisem mogla verjeti kako pozitivno se je najin odnos začel spreminjati. Postala sva povezana, spustila sem ga k vzgoji, namesto da sem dajala “potuho” otrokoma in ju ščitila pred njim (ker jima je samo postavljal meje, medtem ko sta mene vrtela okoli prstov) in hkrati mi je pomagal pri njima vzpostaviti odločnost ter avtoriteto. Vsega tega se prej nisem zavedala. Razumsko sem vedela veliko, energijsko in čustveno pa sem delala kontra.

Še veliko bi lahko napisala … Bistvo je, da sem naredila korak in kontaktirala Jano ter ji zaupala, ko mi je pomagala poiskati in mi še vedno pomaga iskati pravo pot. In posledica vsega je, da sem (sva, smo) sedaj srečnejša in mirnejša.

NAREDITE NEKAJ ZASE.

Žalost, razočaranje, zavrženost, sram, strah ne koristijo. Skrbi so teža, ki še dodatno obremeni.

VSEBINA PROGRAMA

Enostavno, hitro in učinkovito dvignite svoje razpoloženje, odpravite stres, izboljšate odnose in poskrbite za svoje zdravje.

1.del: POZITIVNA IN NEGATIVNA ENERGIJA.
Kaj je čustvena energija. Kaj nam sporoča nezavedno in kaj mi razumemo. Kako vpliva na nas – reakcije. Tesnoba – kaj je in kako se je znebiti. Scenariji v glavi – kako ustaviti misli, ukrotiti um in se znebiti ljudi, ki skačejo po glavi. Razbremenitev trebuha.

2. del: NOTRANJI OTROK
 Notranji otrok – kaj je to, kako do njega, kako speljati proces do konca, kako se povezati z njim, kako doseči občutek olajšanja in miru, kako se vsakodnevno z njim povezovati in kaj se v nas spremeni. Vaje polnjenje čustvene posode.

3.del: SAMOPODOBA
Samopodoba in vzroki slabe samopodobe. Izboljšanje samopodobe. Kako se znebiti krivde, manjvrednost, nepomembnosti. Čiščenje ran preteklost.

4.del: SRCE
Kako obiskati srce, način njegove razbremenitve, vaja za srečno in brezskrbno srce. Kaj so scenariji in kako se z njihovo pomočjo pripravimo na prihodnost. Kako se soočiti s strahovi in demoni in jih odpraviti. Kaj je jeza in kako se je znebiti.

5.del: MEJE
 Kako pravilno postaviti meje. Kako se znebiti vsakodnevnega stresa. Kako telesu pomagati v bolezni. Povezovanje vaj v praksi in pravilo petih sekund.

Draga Jana,
pišem glede vaje z notranjim otrokom.

Meni je ta vaja edina pomagala v vseh letih iskanja primerne “tehnike”, obiskov terapevtov, brskanja po vzorcih staršev, iskanja same sebe, branja knjig, itd., predvsem z namenom, da bi poskušala razrešiti svoje boleče travme iz otroštva. Najprej sem pri vaji z notranjim otrokom/deklico jokala kot dež dve uri skupaj, saj je bilo ogromno žalosti in bolečine.

Nato se je precej hitro izboljšalo, predvsem s tem, ko sem notranjega otroka objemala, ga tolažila in mu dajala vedeti, da je varen in da sem jaz vedno ob njem. Že ko sem vajo drugič ponovila, je bila deklica precej bolj pomirjena. Sedaj z njo uživam.

To je res odličen način za povezovanje s samim seboj in predvsem izjemna vaja za zdravljenje bolečin iz otroštva, na podlagi katerih žal delujemo v odrasli dobi, dokler ne pozdravimo notranjega otroka.

Resnično sem vam hvaležna za vse vaše zapise in zvočne vaje, s katerimi nam omogočate, da ozaveščamo in si pomagamo sami – saj je to edina pot.
Še to – ko je notranja deklica začela biti pomirjena in se je počutila varno, šele takrat sem svoje nezdrave in boleče odnose videla popolnoma drugače in jih začela zavestno spuščati iz svojega življenja.

Bolečina se mi je namreč pojavljala povsod – pri partnerjih, v službi, odnosih s partnerji.. vedno sem bila prizadeta, v žalosti, se počutila izkoriščeno, ne dovolj dobro.

Z vajo to postane drugače, ker je notranji otrok postal miren in varen in vse se je počasi spremenilo – ugotovila sem, da je okolica resnično le odziv na našo vibracijo.

Hvala še enkrat.

Avdioposnetke BEAM tečaja lahko poslušate kjerkoli in kadarkoli.

Znanje je moč. Domišljija naj ne bo beg, domišljija naj bo orodje za samoaktualizacijo.

To je sedma stopnja v hierarhiji potreb po Maslowu. Potreba po uresničitvi potencialov – človek naj bi postal to, kar lahko postane. Ta biser je v vsakem človeku, samo pokrit je z neskončno šaro nepotrebnih prepričanj, zamer, jezera, zavidanja, manjvrednosti, nemoči, strahov, preigravamo vloge, se borimo, jezimo, obupujemo, sanjarimo in se prepričamo, da je že dobro.

Biser je v vas, očistite pot do njega!

“… sem pa v vsem tem času, ko sem bila bolj sama s sabo, tudi prakticirala to naše delo, po metodi BEAM … sem rekla, da malo ponovim … da pogledam v prsni koš, tudi če nič ni v njem in sem pogledala in bila tam in najprej nič, vse prazno in potem kar naenkrat buškne ven in začne teči ven res na veliko in se kar ni moglo ustaviti.. res se mi je zdelo neverjetno.. in na koncu očiščevalno … ma, res je nekaj na tem, sem si na koncu rekla … kar čutim eno novo energijo v sebi, tisto brez teže, brez utrujenosti, čisto, ko po telesu nisem čutila tiste teže, ki stalno visi nad menoj, tisto, ko mi ni nič težko, ko imam voljo in čutim življenje in to mi je bilo vau, res … in ko sem se to zavedla in da je to lahko posledica vsega tega, ko sem delala po tej metodi, da sem pregnala vse tisto težko, kar je bilo v meni in sem si rekla: Jana, jaz vas ljubim … res.”

Intenzivni začetni tečaj BEAM metode je primeren za vas, če:

 • želite pustiti za seboj manjvrednost, razočaranje, stres, nemir, jezo, nemoč, idr.
 • želite biti videni, slišani in upoštevani.
 • želite pristne, odkrite odnose.
 • ste naveličani drame.
 • ste naveličani tesnobe, ujetosti.
 • imate dovolj občutja krivde.
 • ste vedno na razpolago, ne da bi koga zanimalo, če zmorete ali hočete.
 • se ne želite več zapletati v nepotrebne ponavljajoče prepire.
 • se želite znebiti bolečin preteklosti.
 • se želite naučiti, kako v življenju doseči in čutiti notranji mir, srečo, zadovoljstvo, idr.
 • se želite počutiti dobro in pomagati drugim.
 • želite omiliti oz. odpraviti psihosomatske težave.
 • si želite spremembo v svojem življenju in ste za to pripravljeni narediti prvi korak.

“Danes imam lahko telo, nikjer nobene teže, izzive rešujem modro, tako v službi, kot tudi na osebnem področju. Vse delam na miren, preudaren način in z mero odločnosti in samozavesti.”

Stiska in skrbi ne koristijo. Znebite se jih tako, kot se znebite neuporabnih oblačil.

Cena in plačilo 

Cena BEAM tečaja je 325 €. Želim, da je BEAM tečaj čim bolj dostopen, zato več kot 6 ur razlage, navodil, vodenih vaj  lahko dobite za

75 €

Po nakazilu na TRR SI56 0316 0100 0914 649 odprt pri SKB banka d.d.,
NAMEN Tečaj BEAM , vam tečaj pošljem na sporočeni mail.

Če tečaja ne dobite v roku 12 ur, poglejte v e-smetnjak ali med SPAM pošto ali pa mi pišite na info@studio-heliantha.si

ŽELIM SPREMEMBO V SVOJEM ŽIVLJENJU.

ŽELIM NAREDITI PRVI KORAK.

ŽELIM ZNANJE ZA LAHKOTNEJŠE ŽIVLJENJE.

Drage in vredne in ne samo to,

Naredite to, kar so naredile že številne med vami.

Postanite si pomembne.

Znebite se skrbi, ne rešijo ničesar.

Čutite, da ste na varnem.

Začutite svojo vrednost.

Nikomur ne boste ničesar vzele, obogatile boste vse.

Za vsa morebitna vprašanja sem vam na voljo na j.pristovsek@gmail.com ali info@studio-heliantha.si.

Ne čakajte, ukrepajte.
Ne obljubljam vam nemogočega, obljubljam le, da nikoli več ne bo tako težko, kot je sedaj.

Objem,

Jana

Si čudež življenja in svet brez tebe ne bi bil popoln.

Hvala, ker delite 💖

Email
Facebook
WhatsApp
Twitter

Komentarji

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Druge objave

Vredna si

Draga vredna in pomembna,

slišana si.

Ali veš, da si čudovita?
Ali veš, da si dovolj dobra?
Ali veš, da je to dovolj?

Pojdiva drugače.

Če bi gledala film svojega življenja kot nepristranski opazovalec, bi rekla:
“To žensko občudujem. Vredna, pametna, sposobna, dovolj dobra, pomembna …”

To si TI. Rada bi, da vidiš sebe v pravi luči. Vredna si, zato ker si. Slišana si. Pomembna si. Si čudež življenja in svet brez tebe ne bi bil popoln.

Nesi to sporočilo dalje. Odnesi ga svoji prijateljici, sestri, znanki. Naj ve, da je tudi ona čudovita, da je čudež življenja.

Objem 🌻
Jana

Hvala, ker delite 💖

Email
Facebook
WhatsApp
Twitter

Zadnje objave

Čarobni odnos

FB skupina - nadgradnja knjige Čarobni odnos