Razlaga BEAM metode 7

Če ste se odločili, da želite predelati preteklost, če ste pripravljeni, ne glede na vso bolečino, potolažiti svojega notranjega otroka in ga narediti srečnega in brezskrbnega, boste to tudi izpeljali.

Spremembe, ki se bodo v tem času zgodile v vašem počutju in življenju, vam bodo dale zagon, da boste želeli predelati še več.

Šlo bo lažje in hitreje. Veste, da znate in zmorete, čutite, da lažje živite, da se pravilneje odločate, da so odnosi prijetnejši in da je drugače, kot je bilo v preteklosti.

Ponovimo, notranji otrok je vidna oblika čustveni energij v nas.

Kje so spravljena čustva?

Kje ležijo čustva?

Kje najdemo žalost, strah, manjvrednost …?

Vemo, kje so jetra, želodec, srce, možgani. Ne vemo pa, kje so čustva. Le čutimo jih lahko v vsaki celici našega telesa. In točno tam so. Razletijo se po celem telesu, v vsako celico in to tudi lahko čutimo. V telesu se premešajo in zmešajo in čez nekaj časa ne vemo več, kaj je narobe, ne vemo več, kaj je “tisto”, kar nam dela težave. “Ni mi dobro,” je ime za mešanico takšnih čustvenih energij.

To učinkovito odstranite tako, da najprej poiščete sebe v obliki notranjega otroka v nekem počutju.

Z osredotočenjem boste marsikaj našli. Vprašajte se:

“Ali je v meni oseba, ki je žalostna?”

Ne iščite z možgani, ne iščite s spominom, dovolite žalosti, da vam pokaže. Stopite do te osebe (to je vaš notranji otrok), objemite jo, povejte, da je na varnem in pokličite vse osebe, ki so se kadarkoli tako počutile. Naj pridejo deklice dekleta ali ženske in naj se združijo s to osebo, ki jo vi objemate. Tako čistite več dogodkov hkrati. Združujejo se energije, ker v fizični obliki ni nobenih oseb v vašem telesu, le predstava, da lažje delate.

Notranji otrok je izraz počutja in energij, ki so v našem telesu.

Tudi v odrasli dobi nastajajo čustvene rane in takrat “vidite” odraslo osebo, ki je to doživela. In tudi ta odrasla oseba je “notranji otrok”.

In ne morete tolažiti otroka, če se je dogajalo odrasli osebi. Zato je vsaka slika vas samih v vaši notranjosti notranji otrok.

Torej, pokličite vse osebe, ki so se kadarkoli tako počutile, združite jih z osebo, ki jo objemate. Peljite jo na travnik, združite z notranjim otrok na travniku, objameta se in združita v eno. Povejte ji vse, kar želi slišati in jo bo potolažilo. Tako ponavljate znova in znova in znova. To je kot telovadba. Če nočete špehca ampak mišice, morate migati in migati in migati in komu se da.

Z vajo in ponavljanjem notranjega otroka na travniku vse bolj jasno čutite. Potolažen, varen in umirjen je.

Nevtralizirali ste neprijetne energije, kar se pokaže v vašem počutju. Notranji otrok je pomirjen in pomirjenost čutite tudi vi. Strah je odstranjen, na travniku je varno, prijetno, toplo, ljubeče in v sebi se boste začenjali počutiti varneje. Dobite občutek, da vam nič vam ne grozi in da ste kos oviram, vas razbremeni in čutite, kot da je z vas padla teža sveta.

Krč popusti, um se umiri, ne izgubljate več življenjske energije po nepotrebnem.

Niste več v stresu, zbudite se spočiti, tolerančni prag je višji, kar pomeni, da ste manj občutljivi na zunanje dogodke in sklenili ste nov krog, ki vodi navzgor. Tako stanje se pri človeku vzpostavi po prvem ali drugem individualnem svetovanju. Koliko časa boste rabili vi, je odvisno od tega, koliko ste ranjeni.

Si čudež življenja in svet brez tebe ne bi bil popoln.

Hvala, ker delite 💖

Email
Facebook
WhatsApp
Twitter

Komentarji

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Druge objave

Vredna si
Author picture

Draga vredna in pomembna,

slišana si.

Ali veš, da si čudovita?
Ali veš, da si dovolj dobra?
Ali veš, da je to dovolj?

Pojdiva drugače.

Če bi gledala film svojega življenja kot nepristranski opazovalec, bi rekla:
“To žensko občudujem. Vredna, pametna, sposobna, dovolj dobra, pomembna …”

To si TI. Rada bi, da vidiš sebe v pravi luči. Vredna si, zato ker si. Slišana si. Pomembna si. Si čudež življenja in svet brez tebe ne bi bil popoln.

Nesi to sporočilo dalje. Odnesi ga svoji prijateljici, sestri, znanki. Naj ve, da je tudi ona čudovita, da je čudež življenja.

Objem 🌻
Jana

Hvala, ker delite 💖

Email
Facebook
WhatsApp
Twitter

Zadnje objave

Čarobni odnos

FB skupina - nadgradnja knjige Čarobni odnos